Belind Këlliçi: Mënyra si sillemi me kafshët tregon kulturën dhe ndjeshmërinë tonë.

Aktualitet Politike

Belind Këlliçi: Një bisedë me dashamirësit e katërputroshëve, të cilët parashtruan kërkesat dhe sugjerimet e tyre për zgjidhjen e çështjes së kafshëve endacake në Tiranë.

Bashkia pretendon se ka shpenzuar rreth 1.2 miliardë lekë në vitet 2016-2019 për sterilizimin e qenve të rrugës. Këto ishin prokurime fiktive, sepse në fakt bashkia aplikon vrasjen, helmimin masiv dhe jo sterilizimin.
Shpenzimi për sterilizimin e një qeni është faturuar abuzivisht deri 8 herë më lart se çmimi i përllogaritur.

Me laps e letër do i shënohen të gjitha në dosjen e plotë!
Masakra do të ndalet!
Mënyra si sillemi me kafshët tregon kulturën dhe ndjeshmërinë tonë.
Jemi njerëz dhe duhet të respektojmë çdo qenie të gjallë!
#BelindKellici #Tirana #meBelindin
Mund të jetë një imazh i 11 persona, njerëz në këmbë dhe qen
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur, qen dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 6 persona, qen dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur, qen dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe qen
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe qen
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?