VIDEO/ 5 minuta e 30 sekonda, momenti kur Dan Hutra qëllon me breshëri në familjen e ish-gruas

Aktualitet

Dinamika e ngjarjes, minutë pas minute

(Shënim: Kamera e sigurisë tregon një orë mbrapa nga koha reale)

Ora 12:34:13 sekonda – Pranë makinës së Dan Hutrës afrohet një automjet tjetër, i cili ndalon për disa sekonda. Mbetet e paqartë nëse kanë biseduar.

Kjo makinë kthehet mbrapsht me indietro dhe largohet.

Ora 12:35:16 – Dan Hutra del për herë të parë nga makina.

Ora 12:35:27 – Pranë makinës së Dan Hutrës kalojnë disa fëmijë të vegjël.

Ora 12:36:52 – Futet tek shtëpia e familjes Hysa.

Ora 12:37:09 – Futet brenda.

Ora 12:39:03 – Qëllon për herë të parë.

Ora 12:39:17 Qëllon për herë të dytë.

Pas një pauze të shkurtër dëgjohen 4 breshëri.


Ora 12:39:43 – Del nga shtëpia.

Ora 12:59:54 – Dëgjohen për herë të parë fenelinat e policisë.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?