Qeveria nxjerr VKM me emrat e pronarëve që përfitojnë kompensim financiar

Aktualitet

Këshilli i Ministrave ka miratuar dje kompensimin financiar të pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, për sipërfaqet takuese, të zëna nga ndërtimet e legalizuara në disa drejtori vendore të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës.

Bëhet fjalë për drejtoritë: Elbasan, Kamzë-Vorë, Tiranë Rurale 1, Tiranë Jug, Tiranë Veri, Shkodër, Vlorë, Durrës, Tiranë Rurale 2, Zonat e Stimuluara, Lezhë, Kavajë dhe Sarandë.

Vlera e përgjithshme e kompensimit financiar është 440.125.488,09 (katërqind e dyzet milionë e njëqind njëzet e pesë mijë e katërqind e tetëdhjetë e tetë presje zero nëntë) lekë, për sipërfaqen 50 927,5 (pesëdhjetë mijë e nëntëqind e njëzet e shtatë presje pesë) m².

Drejtoritë vendore të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës Elbasan, Kamzë-Vorë, Tiranë Rurale 1, Tiranë Jug, Tiranë Veri, Shkodër, Vlorë, Durrës, Tiranë Rurale 2, Zonat e Stimuluara, Lezhë, Kavajë, dhe Sarandë, në bazë të VKM duhet të kryejnë ndryshimet përkatëse për këto pasuri, në regjistrat e pasurive të paluajtshme.

V.K.M. Per Kompensimin Financiar Të Pronarëve Të Pasurive Të Paluajtshme Që Preken Nga Ndërtimet e Legalizu… by Newsbomb Albania on Scribd

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?