Pas arrestimit të motrës për megakorrupsion, dalin në dritë hetime ndaj vetë ish-nënkryetarit të Bashkisë Pogradec

Aktualitet
𝗣𝗦𝗘 𝗗𝗥𝗘𝗝𝗧𝗢𝗥𝗜 𝗜 𝗨𝗝𝗘̈𝗦𝗝𝗘𝗟𝗟𝗘̈𝗦-𝗞𝗔𝗡𝗔𝗟𝗜𝗭𝗜𝗠𝗘 𝗣𝗢𝗚𝗥𝗔𝗗𝗘𝗖 𝗙𝗦𝗛𝗘𝗛 𝗛𝗘𝗧𝗜𝗠𝗜𝗡 𝗡𝗗𝗔𝗝 𝗧𝗜𝗝?
Skandal pas skandali. Pas arrestimit të motrës për megakorrupsion, dalin në dritë hetime ndaj vetë ish-nënkryetarit të Bashkisë Pogradec dhe drejtorit aktual të Ujësjellësit Johan Sterjo.
Dërgimi i tij në Pogradec në pozicione drejtuese (sepse sipas tij pogradecarët janë të paaftë) shihet si “internim” dhe larg Tiranës.
Imagjinoni një moment se çfarë ndodh me fondet në institucionet që “gjeniu” ka në administrim.
Partia Demokratike Pogradec kërkon shkarkimin e tij edhe nga UK-Pogradec.
Institucion në të cilin zien korrupsioni dhe shumëfishimi i çmimit të ujit për familjet pogradecare.
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?