Kryelegalisti Axhami takime me strukturat drejtuese në Dibër

Politike

Vijojnë takimet e Kryetarit të PLL z.Shpëtim Axhami me strukturat drejtuese të partisë në çdo degë.

Degët e PLL, Bashkia Peshkopi, Mat, Bulqizë, Klos, në pregatitje e sipër, të gatshme për të marrë pjesë në zgjedhjet e ardhshme.

Kryetari i PLL i shoqëruar nga Sek.Përgjithshëm Dilaver Nelaj dhe Sek. Organizativ Nazif Sula zhvilluan takime në degët e PLL në Qarkun Dibër.

Eshtë momenti për të u shkuputur njëherë e mirë nga mënyra se si deri sot ka funksionuar pluralizmi politik, demokracia e brendshme dhe konformacionet e herë pas hershme të kualicioneve, këto në shumicën e rasteve jo shumë dobiprurëse e duke mos i’u qëndruar marrëveshjeve të tyre paraprake.

Sot, situata ekonomike dhe politike në vend mbetet e vështirë dhe deshpëruese, mosbesuese dhe kundërshtuese nga qytetarët, të cilët përballë këtyre vështirësive ku gjenden, kanë humbur shpresën dhe po largohen duke zbrazur vendin tonë.

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme

Prandaj sot, del si domosdoshmëri, që sejcili prej nesh, me të gjithë potencialet e veta, duhet të kontribuaj për organizimin dhe ridimensionimin strukturor të partisë, për të marrë pjesë ashtu si dhe do kërkohet në zgjedhjet e ardhshme, për të filluar njëherë e mirë çmontimin e këtij pushteti, qeverisje qendrore dhe vendore, dhe kjo gjithashtu në rritje të identitetitit dhe pavarsisë subjektive tonën.

PLL mbetet e hapur për këdo, i cili nëpërmjet vijës programore të saj dhe në mbështetje të statutit PLL, kërkon të japi kontributin e vet politik në ndihmë të zhvillimit shoqërisë, prandaj këto takime të fundit kanë si objektiv edhe antarsimet e reja nëpër degë.

Eshtë detyrim moral, programor e statutor që ne si subjekt politik të i paraqesim alternativën tonë qytetarëve e pastaj mbetet në dëshirën e tyre përzgjedhja ose jo e kësaj alternative.

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Kur bëhen bashkë alternativa konkrete zhvilluese dhe potencialet njerëzore që të i mbështesin ato ndryshimi dhe zhvillimi janë të pashmangshme.

Ndër të tjera takimi vazhdoj me pyetje dhe diskutime në lidhje me;
-Problematikat dhe veshtirësitë ekonomike te qytetarve në vend, largimet, çmimet e rritura, pakënaqësitë e tyre në lidhje me këtë qeveri aktuale.
-U diskutua në lidhje me situatën politike në vend, udhëzimet e kryesisë së partisë në lidhje me parapregatitjen për zgjedhjet e ardhshme ku u vu theksi në demokracinë e brendshme që duhet të ketë në përzgjedhjen e kandidaturave për kryetar bashkie dhe anëtarë të këshillit bashkiak.

Mund të jetë një imazh i 11 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

-E rëndësishme dhe si një detyrë tjetër parësore doli edhe puna e përditshme që duhet të bëhet në lidhje me antarësimet e reja duke afruar të rinjë, intelektual dhe njerëz me integritet që duan të kontribuajnë në të mirë të vendit nëpërmjet vijës programore dhe filozofisë PLL.

“ATDHEU MBI TË GJITHA”🇦🇱

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?