Partia Republikane anëtare me të drejta të plota në IDU(Unioni Ndërkombëtar Demokratik)

Aktualitet Politike

Fatmir Mediu njofton:

👉Partia Republikane anëtare me të drejta të plota në IDU(Unioni Ndërkombëtar Demokratik)
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë
🔹Gjatë Samitit të IDU në Berlin z Mediu firmosi së bashku me Kryetarin e IDU ish Kryeministrin Kanadez Harper, Deklaratën e Londrës si akt zyrtar i antarësimit të plotë të Partisë Republikane në organin më të madh nfërkombëtar të së djathtës ku bëjnë pjesë CDU dhe CSU Gjermane, Republikanët Amerikan, Konservatorët Britanik dhe Kanadez, Australia, Afrika dhe Azia si dhe grupi paetive popullore Europiane dhe partive konservatore.
👉Pranimi u bë me vote unanime.
🔹Gjatë këtij forumi dhe takimit të komitetit egzekutiv u miratua njl rezolutë e propozuar nga Partia Republikane për agresionin Rus në Ukrainë, implikimet dhe tensionet në Ballkan.
Mund të jetë një imazh i teksti
🔹Gjatë Samitit z Mediu ishte pjesë e panelit të drejtuar nga Kryetari i IDU Harper me temë” Agresioni Rus në Ukrainë dhe efektet gjeopolitike”
🔹Z Mediu theksoj se prej kohësh Rusia dhe Kina kanë zgjeruar penetrimin dhe influencat në Ballkan të cilat janë kundër BE dhe NATOs.
👉Ai theksoj se Ukraina po mbron jo thjeshtë lirinë e saj, por po mbron dhe Europën dhe vlerat e saj.
🔹Gjatë Samitit të IDU në Berlin z Mediu firmosi së bashku me Kryetarin e IDU ish Kryeministrin Kanadez Harper, Deklaratën e Londrës si akt zyrtar i antarësimit të plotë të Partisë Republikane në organin më të madh nfërkombëtar të së djathtës ku bëjnë pjesë CDU dhe CSU Gjermane, Republikanët Amerikan, Konservatorët Britanik dhe Kanadez, Australia, Afrika dhe Azia si dhe grupi paetive popullore Europiane dhe partive konservatore.
👉Pranimi u bë me vote unanime.
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë
🔹Gjatë këtij forumi dhe takimit të komitetit egzekutiv u miratua njl rezolutë e propozuar nga Partia Republikane për agresionin Rus në Ukrainë, implikimet dhe tensionet në Ballkan.
🔹Gjatë Samitit z Mediu ishte pjesë e panelit të drejtuar nga Kryetari i IDU Harper me temë” Agresioni Rus në Ukrainë dhe efektet gjeopolitike”
🔹Z Mediu theksoj se prej kohësh Rusia dhe Kina kanë zgjeruar penetrimin dhe influencat në Ballkan të cilat janë kundër BE dhe NATOs.
👉Ai theksoj se Ukraina po mbron jo thjeshtë lirinë e saj, por po mbron dhe Europën dhe vlerat e saj.
Mund të jetë një imazh i 8 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?