Nora Malaj: Kontrata sociale!

Politike

Kontrata Sociale !

🛑Sot nënshkruam deklaratës sociale se bashku me doktor Besnikun dhe shoqërinë civile te Kalaja Toptani ❗️🛑Sot ne u zotuam që për moshë e tretë do të bëjmë maksimumin , që brenda dy vitete te para në Parlament të kalojmë Ligjjin Integral për Moshimin ❗️🛑Ne nënshkruam me shoqërinë civile nevojë për t’i shërbyer kësaj moshe dhe t’i krijuar të gjitha fasilitete dhe shërbimet e dedikuara ❗️

No photo description available.

🛑Të krijojme paketën e asistencës sociale dhe paketën greeen , pension suplemetar ,për te gjitha zonjat që nuk përfitojnë nga vitete e punēs , por kanë berë punën e papaguar ( punët në shtëpidhe mirëritjen e fëmijëve dhe të moshuarve ) .

May be an image of 3 njerëz dhe ambiente të jashtme

🛑Për të përjashtusr nga detyrimit tatimore këtë kategori❗️ Sot ishte një ditë e bekuar kur nënshkruam kontratën sociale dhe u zotuam që brenda dy viteve të Parlametit të ardhshëm ne do ta realizojmë ketë mision ❗️Asgjë nuk është e pamundur ❗️Edhe 5 ditë për te permbyllur misionin tonë për Shqipërinë dhe shqiptarët ❗️#votonr6lsi#ShqiperiaShtepiaJuaj

May be an image of 7 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *