Politike

LSI Korçë: Më 25 Prill vota e të rinjve korcarë do jetë uragan mbi Rilindjen (VIDEO)

Gjate nje dalje per shtyp, Zëdhënësja e LSI Korçë, Brisilda Felah, deklaroi se:

Bashkia Korçë nuk ka në vëmëndje mungesën e infrastrukturës dhe papunësinë në qytet por interesin klientelist të oligarkisë LSI Korçë: Me 25 Prill të rinjtë do të votojnë për të bërë Korçën shtëpinë tonë. LSI Korçë: Me 25 Prill vota e të rinjve korcarë do jetë uragan mbi Rilindjen, që në këto vite vetëm varfëroi dhe shpopulloi vëndin. Jemi ketu sot për të denoncuar pa përgjeshmërinë e Bashkisë Korçë, dhe kryetarit të saj të cilët janë fokusuar vetëm tek zbukurimet e qytetit dhe ka lënë në harresë problematikat e qytetarëve dhe banorëve përreth.

Kryetari Bashkisë nuk është pranë halleve dhe shqetësimeve të qytetarëve për shkak se ka ardhur në krye të Bashkisë pa votën e tyre pa miratimin e tyre ,dhe për këtë nuk mban përgjëgjsi për problemet që ata përballen çdo ditë. Korca, po has problematika të jashtëzakonshme, sidomos në zonat përreth nga mungesa e infrastrukturës, dhe mungesa e ujit të pishëm. Mungesa e infrastrukturës në zona të thella ka detyruar gjimnazistët dhe akoma me keq femijet e vegjël të shkollave fillore të marin rrugën e gjatë në ditë të ftohta dimri për të shkuar dhe bërë mësim në shkollën më të afërt. Kjo tregon edhe njëher realitetin e hidhur me të cilin po përballen të rinjtë dhe të rejat Korcarë. Por krahas këtyre, të rinjte dhe të rejat e këtij qyteti dhe jo vetëm po përballen me papunësinë,pasi Bashkia e Korcës përgjatë këtyre viteve nuk ka hapur vënde të reja pune,por I ka mbyllur,sepse kësaj Bashkie nuk I interesojnë problemet e rinisë por I intereson vetëm interesi klientelist.

Nuk I intereson që ka thyer shpresën e të rinjve dhe të rejave për të qëndruar në qytetin e tyre, por të emigrojnë për një jetë më të mirë sepse në Korçën e tyre ska vend për ta por vec për interesa klienteliste të oligarkëve. Me 25 Prill të rinjtë do votojnë për të bërë Korçën shtëpinë e tyre. Me 25 Prill vota e të rinjve korcarë do jetë uragan për Rilidjen që në këto vite vetëm varferoi dhe shpopulloi vendin.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

PANELE DIELLORE-Solares Albania