SPRINT NEWS ALBANIA

Bota

Italia gjen zgjidhjen për të bashkuar të infektuarit me të afërmit e tyre

Në Qendrën e Shërbimeve Personale Domenico Sartor në Castelfranco Veneto, hapësirat për vizita nga anëtarët e familjes te mysafirët janë rimodeluar me mundësinë e prekjes dhe përqafimit të njëri-tjetrit në siguri absolute.

Struktura e re e konceptuar dhe e ndërtuar brenda qendrës së shërbimit personal të komunës së Trevisos quhet “Emocionet e përqafimit”.

Imazhet e shkrepura dhe fjalët që i shoqëruan tregojnë për emocionin e të qenit në gjendje të takohen përsëri dhe të grumbullohen midis të moshuarve dhe të dashurve, shkruan media italiane

Prandaj Salone delle Rose ka rimodeluar vendin duke vendosur ndarës që mund të ndihmojnë familjarët që të prekin njëri tjetrin.

“Në këto muaj të vështirë të luftës kundër koronavirusit ne kemi arritur të kryejmë mbi 1.000 vizita në siguri të plotë, jashtë dhe në distancë. Megjithatë, tani, me mbërritjen e sezonit të dimrit, ne dëshironim të studionim një zgjidhje të brendshme paraprakisht dhe kështu kemi revolucionarizuar Salone delle Rose. Në këtë mënyrë, ne do të rrisim numrin e vizitave të mundshme ditore dhe mbi të gjitha do të shkojmë të përjetojmë “Emocionet e përqafimit”. Vizitorët kanë nevojë për kontakt fizik me anëtarët e familjes për mirëqenien e tyre dhe kështu ne studiuam zgjidhje të ndryshme, gjithashtu duke marrë frymëzim nga jashtë dhe menduam të krijonim dy stacione pune të ndara nga një mur i sigurt, por fleksibël i fletës elastike. Qetësia dhe cilësia e jetës së mysafirëve tanë është thelbësore, prandaj shpresojmë të jemi në gjendje të hedhim një hap të ri të vogël drejt normalitetit. E gjithë kjo në siguri të plotë dhe në përputhje me protokollet”, shpjegon drejtoresha Elisabetta Barbato.

Përmes kësaj zgjidhjeje shkurtohen distancat mes të dashurve dhe lejon që pacientët të kenë një gjendje më të mirë mendore dhe shëndetësore.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?