Radhë të gjata tek ambasada gjermane. Si në vitet ’90-të, të rinjtë mbajnë radhë në shi

Aktualitet

Rikthimi i reshjeve të shiut pas një periudhë relativisht të gjatë me mot të qëndrueshëm, nuk do të thotë asgjë për të rinjtë shqiptarë.

Ata ata kanë zgjedhur edhe të qëndrojnë në radhë pranë ambjenteve të jashtme të ambasadës gjermane në Tiranë për t’u njohur me procedurat dhe fituar të drejtën për të shkuar drejt vendit europian.