Florian Marku mposht përsëri, Nathan Bendon. VIDEO

Sport

Boksieri shqiptar arriti të fitojë ndaj Bendon pas raundit të 6-të. Marku domino plotëshit dy raundet e para, po ashtu edhe në raundet e tregoi vetën që është një boksier me një të ardhme mjaftë të mirë, ajo që ia vlenë të theksohet është shpejtësia e tij dhe aftësia për t’ju mbrojtur goditjeve të kundërshtarit.

Po ashtu Floriani kishte edhe mbështetjen e publikut të cilët brohoritnin emrin e tij.

Kjo ishte fitorja e gjashtë me radhë për Florianin në karrierën e tij si boksierë profesionist.

https://youtu.be/MElWuhh4SZQ?t=14