Çollaku/ Kur sekserët dërgohen ambasadorë

Aktualitet

Asnje reagim nga Ministria e Jashtme per skandalin e ambasadorit shqiptar ne Ankara.
Nje nder detyrat themeleore te perfaqesive diplomatike dhe atyre qe e drejtojne,pervec marredhenieve me shtetet perkatese eshte kujdesi,asistenca per shtetasit shqiptare qe ndodhen ne vendet qe diplomatikisht mbulohen nga nje perfaqesi diplomatike.
Indiferenca e ambasadorit shqiptar ne Ankara ndaj nje rasti tragjik si ai i femijes ne raportimin dramatik nga “Le Iene”,pervec se sjellje jo njerezore,eshte nje shkelje flagrante e pergjegjesive ligjore te nje ambasadori.

Te tilla ndodhin kur ambasadore nuk dergohen diplomatet,por #sekseret e pushtetit dhe te oligarkeve.