Partia Socialiste ka caktuar dy koordinatorë të rinj për rajonin e Veriut

Politike

Pasi caktoi koordinatorët për rajonin e Veriut, Partia Socialiste ka ngritur dy komisione.

Një komision qytetar do të jetë i përbërë nga 13 anëtarë, ndërsa komisioni i PS do të jetë i përbërë nga katër anëtarë: Musa Ulqini, Arben Pëllumbi, Senida Mesi dhe Luan Harusha.

Këo dy komisione do të ndjekin proccesin zgjedhor në Shkodër dhe janë ngritur në mungesë të një koordinatori të PS në Shkodër.