Këto janë simptomat e prostatës tek meshkujt.

Shendet

NË IZRAEL meshkujt e kurojnë prostatitis brenda vetëm 2-3 javëve, vetëm një herë në jetën e tyre duke u shëruar kështu njëherë e përgjithmonë.
(metoda në fjalë është përshkruar në vazhdim)

Në të njëjtën kohë: mjekët lakmitarë janë në bashkëpunim me farmacitë duke fshehur kështu një preparat mjaft efektiv dhe për çdo vit «vjelin të ardhura monetare pa fund» nga meshkujt.

Prostatitis është një nga sëmundjet më të përhapura te meshkujt e grupmoshave mbi 40 vjeç, dhe pavarësisht kësaj mjekët kanë vënë re kohët e fundit një rritje të pakënaqshme të tendencës së sëmundjes në fjalë për të prekur grupmosha më të reja. Çdo ditë e më shumë për vizitë mjekësore janë duke u drejtuar meshkuj me «probleme të tilla», që u përkasin grupmoshave 30, 25 madje dhe 20 vjeç.

Popullarizimin e sëmundjes në fjalë mjekët e shpjegojnë në këtë mënyrë: çdo mashkull:

 • – i cili bën kryesisht një mënyrë jetese pasive,
 • – i cili ka kryesisht një jetë seksuale jo të rregullt,
 • – i cili ka vese të dëmshme për shëndetin,
 • – i cili ka sëmundje infektive të mbartura nga e shkuara,
 • – i cili ka predispozita gjenetike,
 • – i cili vuan nga stresi, nga ndonjë sëmundje tjetër ose nga hiportermia,

pothuajse në mënyrë të garantuar mund të ketë probleme me prastatën. Sa më shumë parakushte të tilla — aq më shpejt mund të shfaqet sëmundja. Dikujt mund t’i shfaqet në moshën 25 vjeçare, dikujt në moshën 45 vjeçare, është thjesht çështje kohe.

Simptomat e prostatitis — kontrolloni veten tuaj:

Në vitin 2018, katedra e urologjisë ka publikuar një statistikë të frikshme: më shumë se 55% e meshkujve të grupmoshës më të madhe dhe 40 vjeç përballen me probleme në gjëndrën e prostatës, në një mënyrë apo në një tjetër. Për të përcaktuar prezencën e prostatitis është shumë e thjeshtë, dhe për këtë nuk ju nevojitet një diplomë në mjekësi, duke qenë se shumica e simptomave të saj janë specifike.:

 • Dhimbje në gjatësi dhe dhimbje therrëse:
  • – poshtë zonës së barkut, në skrotum;
  • – në perineum ose në penis;
 • Çrregullim urinar:
  • – urinim i shpeshtë, ndjesi djegie në uretër;
  • – prania e ndjesisë «fshikëza e urinës jo plotësisht e zbrazët»;
  • – vështirësi përgjatë proçesit të urinimit (urinim i dobët);
 • Çrregullimi i funksionit seksual:
  • – zvogëlim i dëshirës seksuale;
  • – përkeqësim në kohëzgjatjen dhe cilësinë e ereksionit;
 • Çrregullim përgjatë proçesit të ejakulimit:
  • – ejakulim i parakohshëm ose probleme në arritjen e tij;
  • – ejakulim i dobët.
 • Gjithashtu dhe rritje të ndjesisë së lodhjes dhe nervozizëm i gjithë organizmit në tërësi.

Edhe përkundër rënies së dukshme në cilësinë e jetës së tyre, shumë njerëz kanë vazhduar të jetojnë me prostatitis për vite me rradhë, pa dyshuar aspak për pasojat e pakthyeshme që ai mund të shkaktojë, duke vazhduar kështu bashkëjetesën me ato ndjesi të pakëndshme që paraprakisht mund të duken të pajtueshme me jetën.

Në një farë mënyre reagimin e këtyre meshkujve mund ta kuptojmë, diagnostikimi me prostatë te çdo person që e njeh këtë proçes shkakton një ndjesi të neveritshme dhe siklet. Për më tepër, në shumicën dërrmuese të rasteve, pas marrjes së diagnozës së «prostatitis», vizitat te urologu kthehen në një angari vjetore. Mjekët janë në gjëndje të eleminojnë disa nga simptomat më të mprehta me ndihmën e preparateve «të rekomanduara nga farmacistët» , e megjithatë me shfaqjen e çfarëdolloj hipotermie ose në çdo rast kur nuk respektohet regjimi i caktuar, prostatitis «zgjohet sërisht».

Si kurohet prostatitis në vendin tonë (ose më saktë le të themi ashtu sikundër NUK DUHET të kurohet)

Gjëja më e trishtuar qëndron në faktin se ju nuk mund ta shëroni prostatitis, sado që ta dëshironi një gjë të tillë.

Proçedura standarte për trajtimin e prostatitis:

 • Një mashkull i drejtohet një klinike.Klinike private ose shtetërore – nuk është se ka shumë rëndësi në fakt, duke qenë se si përfundim gjithsesi do t’i duhet të paguaj.
 • Mjeku e viziton, i përcakton në recetë shumë analiza dhe teste që ai është i detyruar t’i bëjë. Disa prej tyre madje nuk janë aspak të nevojshme për t’u bërë, por për sigurinë e tij ai duhet t’i kaloj gjitha, duke qenë se me shumë mundësi individit në fjalë do t’i gjejnë diçka tjetër, që do t’i duhet ta kurojë gjithashtu. Sikur mos të mjaftonte kjo, të gjitha analizat përgjithësisht janë me lekë.
 • Pas gjithë analizave të bëra mjeku do t’ju diagnistikojë me «prostatitis» dhe do t’ju shkruaj «preparatet e rekomanduara. Medikamentet e rekomanduara – janë ato, të cilat ndihmojnë përgjithësisht për të reduktuar simptomat e rënda të sëmundjes, por aspak për të kuruar njëherë e mirë prostatitis kronik.Dhe sigurisht që urologu juaj do t’ju rekomandojë preparatet e asaj kompanie, përfaqësuesit mjekësor të së cilës i kanë siguruar atij të ardhurat më të mëdha monetare. Këto preparate njihen tashmë nga të gjithë.
 • Si plotësues të këtyre medikamenteve “të rekomanduara”për reduktimin e simptomave, mjekët gjithmonë do ju drejtojnë për të bërë masazh rektal të prostatës ose kurim me metoda pak a shumë të ngjashme. Kjo është një proçedurë poshtëruese dhe shumë e pakëndshme, duke qenë se masazhi bëhet me gisht përmes anusit të meshkujve. Mesatarisht ky lloj masazhi përfshin në vetëvete nga 10 deri në 14 seanca. Dhe natyrisht që për çdo seancë juve do t’ju duhet paguani një shumë jo të vogël parash. Në Europë ky lloj masazhi nuk bëhet më prej më shumë se 20 vitesh, duke qenë se preparatet moderne janë në gjëndje të kurojnë prostatitis dhe pa ndihmën e tij!
 • Përveç trajtimit kryesor, mjekët shpesh rekomandojnë për përdorim disa medikamente të tjera të cilat ndihmojnë në përmirësimin e funksioneve seksuale, të cilat përmirësojnë cilësinë e spermës, për të ripërtërirë në këtë mënyrë organizmin pas përdorimit të antibiotikëve etj.

Si përfundim, një trajtim i vetëm i prostatitis në do t’i kushtojë një mashkulli nga 500 deri në 2000 euro, duke qenë se në rradhë të parë urologët formulojnë një terapi të bazuar gjithashtu dhe në mundësitë financiare të pacientit. Mbi të gjitha ju duhet të kini parasysh, se në këtë mënyrë do të eleminohen vetëm simptomat kryesore akute të sëmundjes. Sido që të jetë, prostatitis kronik do të mbetet aty dhe do të shfaqet përsëri sapo pacienti të kalojë le të themi një ftohje ose sapo të pushoj së ndjekuri me përpikmëri dietën e përshkruar nga mjeku. Si rezultat i kësajshumat monetare të sipërpërmendura do t’ju duhet t’i paguani çdo vit— pikërisht në bazë të këtij parimi është ndërtuar biznesi i përbashkët urolo-farmaceutik.

Si e kurojnë prostatitis meshkujt hebrenj (ose më sakt si DUHET kuruar ai faktikisht)

Për trajtimin e prostatitis në Izrael nuk është aspak e domosdoshme vizita te mjeku.Mjafton vetëm të shkoni në një farmaci si rezultat i simptomave tuaja të para, dhe të bini atje preparatin e provuar tashmë prej disa dhjetëra vitesh, i cili nuk gjendet në tregun tonë vetëm për faktin e thjeshtë, sepse ai ndihmon realisht në kurimin e prostatitis kronik njëherë e përgjithmonë (një herë në jetë dhe përgjithmonë)! Natyrisht nuk duhet harruar fakti që, ky preparat nuk është aspak fitimprurës për mafien shqiptare farmaceutike, sepse është shumë më e thjeshtë të mashtrosh njerëzit, thjesht për të reduktuar simptomat e dhimbshme për çdo vit në vend që të shërojë sëmundjen krejtësisht me një preparat mjaftueshëm të lirë dhe brenda mundësive të çdo personi.

Ndryshe nga vendi ynë, çështja e sigurimit shëndetësor është shumë i zhvilluar në Izrael. Kompanitë e sigurimeve nuk janë të interesuara për çdo person të dytë që vizitohen te mjekët 2 herë në vit, sepse kompanitë e sigurimeve duhet të paguajnë për gjithë këtë dhe pagat e mjekëve atje janë mjaft të larta. Përkundrazi, ata janë të interesuar ta bëjnë trajtimin sa më efektiv dhe sa më të shpejtë. E thënë ndryshe, një herë e përgjithmonë.
Në Izrael, interesat e kompanive të sigurimeve e kanë fituar luftën mbi mafien farmaceutike, dhe për fat të mirë për meshkujt e zakonshëm, një medikament efektiv për trajtimin e prostatitis është gjithnjë i disponueshëm në shitje…

A do të ndryshojë situata duke u përmirësuar?

Për fat të keq, nuk priten ndryshime pozitive në fushën e farmacive dhe mjekëve shqiptarë, duke qenë se biznesi farmakologjik është një biznes që siguron me miliarda dollarë dhe njerëzit më të rëndësishëm në Shqipëri i sigurojnë të ardhurat pikërisht prej tyre.

Megjithatë, pavarësisht kësaj sot nuk është e nevojshme t’u drejtoheni farmacive për të blerë këto medikamente. Ju mund ta bëni një gjë të tillë fare mirë në internet, më saktë në një faqe interneti të posaçme. Kohët e fundit, një nga medikamentet më efektive në Izraelë – ProstEro është prezent dhe në Shqipëri. Dhe natyrisht, që njerëzit tashmë kanë rënë në dashuri me të.

Le të krahasojmë atë që e dallon ProstEro nga medikamenti më popullor për trajtimin e prostatititis në Shqipëri, Prostamol, medikament i cili ofrohet nga farmacitë:


ProstEro

Prostamol
Çmimi:Me një zbritje prej 50%Rreth 20 euro për 1470 supozitor. Kursi i rekomanduar: 3 pako = 65 euro
Mënyra e lëshimit:kapsula: 20 në pakomedikament rektal: 10 copë në pako
Efekti:Eleminim i plotë i prostatitis, si dhe i prostatitis kronik. Një herë e përgjithmonë.Eleminon vetëm simptomat akute të prostatitis – dhimbje dhe çrregullime të urinimit.
Efekte shtesë:º Përmirëson epshin
ºParandalon ejakulimin e hershëm
º Përmirëson potencën mashkullore
º Normalizon funksionimin e fshikëzës së urinës
º Përmirëson gjendjen e enëve të gjakut”
Zbut kapsllëkun, rrit lëvizshmërinë intestinale
Efektet anësore të dëmshme për trupinMungojnë. Ka një përbërje plotësisht natyrale.ºSi pasojë e përdorimit të shpeshtë, ai mund të shkaktojë ndryshime malinje në gjëndrën e prostatës
ºRedukton ndjeshëm fuqinë mashkullore
ºShkakton probleme të parikuperueshme të zorrëve
ºPërkeqëson në tërërsi sistemin imunitar, promovon zhvillimin e alergjive
º Gjithashtu shkakton dhimbje akute të stomakut”
Si funksionon ai:Ai vepron në gjëndrën e prostatës në tërësi si pasojë dhe e përbërësve të përzgjedhur,një konkretisht prej 11 përbërësve natyralë, ka efekt anti-inflamator dhe forcues njëkohësisht. Heq gjithë florën patogjene nga gjëndra e prostatës, përmirëson strukturën dhe funksionimin e gjëndrës së prostatës. Rekomandohet përgjithësisht për prostatitis kronik, congestive dhe bakterial.Në mënyrë të përkohshme heq dhimbjen në gjëndrën e prostatës, duke maskuar kështu rrjedhën e vetë sëmundjes. Megjithatë, pas ndërprerjes së veprimit të medikamentit, sëmundja ripërtërihet sërisht.
Përbërësit:I përbërë kryesisht nga komponentë natyralë me prejardhje bimore dhe vitaminaSamprost, monohidrat stearat kalciumi, krospovidon, trietil citrate, dioksid titaniumi, e të tjerë
Garancitë:365 -ditë garanci nga prodhuesigarancia mungon

start now.


Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?