“Piratët e Thesarit”/ Nga nesër në Shijak TV, nis publikimi i dosjes nga Basir Çollaku

Aktualitet

Përpjekjet për të kaluar miliona pa dokument fizik. Ndërhyrjet në sistem me “porosi” nga lart. Kompani ministrash dhe të afërm tëë Kryeministrit në interes rreth veprimeve në Thesar.

Zhurma e fikur butë në Ministrinë e Financave. Kontrolli i bërë nga kompania në konflikt interesi, fituese tenderash.

Denoncimi i financierit, dokumente, komunikime zyrtare. Materiale që flasin më shumëë se komentet.

Çfarë debati është bërë brenda institucioneve financiare?!

Përgjimet që zbardhin heshtjen zyrtare. Drejtoria e Policisë, krimi ekonomik dhe Prokuroria, prej 5 muaajsh asnjë veprim mbi dosjen. SPAK një mundesi e re.

Nga nesër në Shijak TV, nis publikimi i dosjes ”Piratët e Thesarit”