Soros-istja e ngarkuara me punë në ambasadën amerikane në Tiranë fushatë kundër Trump

Aktualitet

Nga Basir Çollaku

Leyla Moses-Ones, e ngarkuara me pune ne ambasaden amerikane ne Tirane ne fushaten e saj kunder presidentit Trump dhe ben fushate per qeverine kriminale te Rames. Ka fshire gjithcka nga rrjetet sociale profili i saj zyrtar, postimet kunder Trump te konstatuara nga ish-shefi FBI por gjurmet kane mbetur. Ai i ka ende keto mesazhe. Dhe Leyla nuk do fshihet per shume kohe si mbeshtetese e grupit Soros. Sidomos ne Tirane ku ajo perdor dhe logon e Ambasades per ti sherbyer Edi Rames beniaminit te Soros
Postimi i Leyla me Joe Biden kandidatin demokrat presidencial perballe Trump eshte preference e dukshme e orientimit te saj politik qe ende nuk e fsheh.
Mathew mentori i saj ne Zyren per Euroazine po mbyll konrraten per ceshtje oresh ndaj nxitojne kunder opozites shqiptare. Edhe Palmer eshte ne kete grup. Per me teper lexoni Washinvgon Times ..
Prandaj dhe Boshard vrapon te memorandumi..