4 ditë bllokuar Sheshi, 5.769 karrige, 2.371 kangjella. Lluks i pafund…

Aktualitet

Në Tirane po mban punimet Kongresi i PS. Ajo qe bie ne sy eshte shifra marramendese dhe luksi qe ka mberthyer kete Kongres. Flitet per rreth 500 mije euro. Askush nuk jep detaje se nga dolen gjithe keto fonde dhe pse nen ze flitet se jane shpenzime te vete PS.

Nje llogari e shpejt e bere nga Erion Isufi, tregon cmendurine e ketij aktiviteti elektoral, akoma pa filluar ajo duke shkelur keshtu edhe kodin zgjedhor.

Ja se çfare shkruan ne profilin e tij, Erion Isufi:

4 dite bllokuar Sheshi, 5.769 karrige, 2.371 kangjella, 1*10 njerez=? Ledwall minimalisht nja 1.000 m2, foni sa per nje stadium (koncert) te hapur, skela sa per nje stadium/pallat, polici bashkiake, policia shtetit, garda, anti-terror, operacionale, dhe polici private! Njerez qe kane punuar per kete dite me turne, rreth 500! Kosto? Objektivi?