SKANDAL/ DREJTORI I POLICISË NË TELEFON FREDI ALIZOTIT: DO TË NIS NJË NJERI TË SJELLË PARA! TË KAM Q*RË MOTRËN NË P*DH (VIDEO-PËRGJIMI)

Aktualitet

Publikohet një video përgjim për çështjen ‘Babale’, ku zbulohet se Fredi Alizoti, i cili pretendon se ka luajtur rolin e Agron Xhafës në audiopërgjimin me Albert Veliun, është paguar për të dhënë dëshmi të rreme nga drejtori i policisë së qarkut të Fierit Albert Nushi.

Në përgjimin e publikuar nga ish-deputeti Ervin Salianji, dëgjohet Alizoti dhe Nushi, të cilët kanë komunikuar rreth orës 00:30 të natës në telefon, ndërkohë që Alizoti i kërkon para dhe drejtori i policisë i thotë se do të nisë dikë t’ia çojë paratë.

‘Piovra. Episodi 1.
Në pafundësinë e komunikimeve mes zyrtarëve të policisë dhe deshmitarit të sajuar për Xhafajgate!
Komunikimi ne 00:30 të natës mes drejtorit të policisë Fier dhe Alizotit pasi ka dhënë dëshminê e sajuar! 
Përgjimi është zyrtar i Prokurorisë, komunikim +18’, shkruan Salianji.

M

Pin0