Organizata “Judicial Watch”/ Rama përdor metoda komuniste, me Sorosin në krah mbyti Shqipërinë

Aktualitet

Organizata “Judicial Watch”, e cila ka bere lajmet me te thelluara investigative mbi lidhjet e e errëta te organizates Soros, -ish-ambasadorit Lu dhe kryeministrit Rama per reformen ne drejtesi, ka zbardhur sot ne youtube permes shefit te saj 5 investigimet me te medha te saj.
Dhe mes tyre perfshihet edhe ai per Shqiperine.

Lidhur me kete, drejtuesi i JW thekson se reforma ne drejtesi u be per te hequr disa gjyqtare qe u cilesuan te korruptuar dhe qe ne fakt u zevendesuan me njerez te partise ne pushtet. Po ashtu ai hedh akuza te forta mbi kryeministrin Rama, i cili sipas tij e ka kthyer vendin nen pushtetin e korrupsionit.
Sipas William F. Marshall, pas Rames qendron Soros dhe eshte ai ne te gjitha keto plane qe i kane dhene vendin vetem korrupsion .