Manipulim të zgjedhjeve/ 1.4 milonë kartave të identitetit u skadon afati deri në datën e zhvillimit të zgejdhjeve lokale

Aktualitet

Deputeti Ervin Salianji gjatë një statusi në facebook ka denoncuar mundësinë e Edi Ramës për të manipuluar zgjedhjet që po vijnë pasi sipas tij 1.4 milonë kartave të identitetit u skadon afati deri në datën e zhvillimit të zgejdhjeve lokale

“1.4 milion mundesi që Rama ti blejë duke iu paguar kuponin, duke i bërë presion apo duke mos pajisur me kartë votuesit opozitarë!”, shkruna salninai ne shensimin e tij

Ja postimi i tij i plotë:

1.4 milion karta identiteti iu skadon afati deri në datën e zhvlimit të zgjedhjeve lokale.

1.4 milion mundesi që Rama ti blejë duke iu paguar kuponin, duke i bërë presion apo duke mos pajisur me kartë votuesit opozitarë! Qeveria po iu shpërndan që sot kupona Organizatave të PS për të blerë votuesit nëpërmjet kuponave falas!
Për këtë arsye Ministria e Brendshme nuk bën asnjë njoftim, asnje përpjekje paraprake për ta parandaluar dhe zgjidhur çështjen!