Lady Gaga del sërish nudo. FOTO

Stil/Jetë

Lady Gaga ka publikuar disa fotografi nudo në profilin e saj në Instagram dhe fansat e saj kanë dhënë opinione.

Fotografitë janë realizuar nga Eli Russell Linnetz, fotografi i preferuar i Kanye West dhe Kim Kardashian.

Ndjekësit kanë filluar ta gjykojnë se nuk ka moshën e duhur për të bërë postime të tilla, por kanë harruar që njihet si ‘e çmendur’ në botën e muzikës.

Këngëtarja duket se kishte menduar gjatë të realizonte një set të tillë, por priste fotografin e duhur që të kishte cdo gjë që dëshironte.