Nga Eduart Ndocaj/ Bashki Anti-Manati. VIDEO

Aktualitet Kategoria

Jo pak por dy muaj qe kjo rrugë ishte e bllokuar nga inertet e materialet e tjera biente prroj në raste shiu.
I jam drejtuar publikishtë Bashkisë Lezhë për të nderhyer dhe asnje reagim. Gjithashtu të njejtin fat kanë pasur edhe kerkesat e dhjetëra qytetarve. Plot 1.300 punëtorë bashkiak janë në organik por 80% e tyre e marrin rrogen pa i parë askush në punë. I mjeri komunitet se çfar bashkie ka për të ju ardhur në ndihmë, as 50 metra rrugë nuk mundet ti sistemoje.
Parazitve te Bashkisë nuk ju vjen turp qe skanë në gjendje për t’ju sherbyer taksapaguesve lezhian. Korrupsioni qeveritar ka shtrirë efektin rivalizues edhe tek administrata bashkiake e Lezhes. Ka mbi dhjetë vjetë që nderhyjë nga 5 herë në vitë për ta pastruar e rregulluar me shpenzimet e mija personale. Makinat shkatrrohen kurse bashkiaket e Lezhes mendjen tek Rëna e Hedhur e ku të munden për të vjedhur. Na presin edhe disa muaj për të duruar e perballuar arrogancen dhe indiferentizmin e kesaj Bashkie kundrejt problematikave të lezhianve.