Lind fëmijën në korridor. Ja kush ishte pranë saj ato momente. Foto

Aktualitet

Jesica Hogan, nga Kansas, lindi djalin Max, në një formë vërtet dramatike korrikun e kaluar, pasi kishte lindur pesë vajza më përpara. Lindja e çuditshme e foshnjes në Spitalin Via Christi në Manhatan, u dokumentua nga fotografja Tammy Karin.

Pas disa ditëve kontraktimesh, ajo kishte frikë se lindja mund të ndodhte shumë papritur dhe ajo kishte të drejtë. Jesica u zgjua kur kontraktimet e saj u shtuan dhe ujërat i plasën.

Ajo nuk kishte kohë as për të veshur këpucët e saj dhe u dërgua me shpejtësi në spital nga burri i saj i qetë Travis. Kur arritën në destinacionin e tyre, nëna e pesë fëmijëve ndjeu se i gjashti po vinte.

Travis e ndihmoi Jesican të hynte në dhomën e urgjencës por pak çaste më vonë ajo i dha jetë fëmijës. Kur filloi të ndjente që fëmija do të lindte në atë moment, i tha të shoqit “Travis, kape fëmijën”, ku u ndihmua më pas edhe nga infermieret.