Debate në Komisionin e Arsimit. Albana Vokshi akuza ish-ministrit Beqaj

Aktualitet

Protagonistë të debatit kanë qenë kryetarja e Komisionit, Albana Vokshi dhe ish-ministri i Shëndetësisë, anëtar i këtij komisioni Ilir Beqaj.

Debati ka ardhur pasi mazhoranca abstenoi diten e sotme per kerkesen qe gazetaret te thirren ne seance ne lidhje me fyerjet dhe ofendimet e bera nga Edi Rama.

Vokshi ka akuzuar ish-ministrin se reformat e bëra nga ai nuk kanë dhënë asnjë lloj efekti, e aq më shumë kanë sjellë gjëra të gabuara.