Miss Globe 2017/ Plot 58 vajza në garë nga e gjithë bota

Kulture

Tashmë në finishin e vet, bukuroshet pas turit nëpër Shqipëri, vajzat janë ngjitur për të performuar në skenën e Parkut Olimpik, ku po mbahet edhe finalja e madhe për më të bukurën e globit.

Bukuroshet nga 58 vende të ndryshme të botës, janë në Shqipëri për të marrë me synimin pwr tw qenw secila prej tyre fituesja e Miss Globe 2017. Eventi që mban firmën e regjisorit, Petri Bozo, e kthen Shqipërinë jo vetëm në një vend të konkursit të bukurisë por promovon edhe turizmin.

Sipas një truri të organizuar, gjatë kësaj periudhe vajzat konkurrente kanë promovuar pikat me interesante të kryeqytetit, por edhe të vendeve më interesante në gjithë vendin.

Tashmë Shqipëria ka hyrë në agjendën e eventeve të bukurisë botërore prej 14 vitesh që Miss Globe zhvillohet në mënyrë të përvitshme nga Deliart dhe Petri Bozo.

Rezultate imazhesh për Miss Globe 2017,