Bashkia fillon të pastrojë pusetat që rrezikohen të mbushen me qese dhe mbetje të tjera plastike.

Aktualitet

UKT duket se ka nisur që të pastrojë pusetat që rrezikohen të mbushur me qese dhe mbetjeve të tjera plastike apo dhe inerte.

Bashkia thotë se shumë qytetarë janë ende të papërgjeshëm dhe situata mbetet ende problematike në shumë zona të Tiranës. Situata bëhet edhe më shqetësuese tashmë që kemi hyrë në stinën e shirave.

Pamjet e mëposhtme janë marrë gjatë operacionit të pastrimit të mbetjeve nga kanalizimet në rrugën “Robert Shvarc” në Njësinë 5, jo shumë larg qendrës së Tiranës, ku siç shihet puseta dhe kanalizimet janë mbuluar nga mbetje pa fund të hedhura nga banorët e zonës.