Shikoni se ç’bën me topin ky i ri nga Tropoja/ Video

Kuriozitete

Videoja e një të riu tropojan po bën xhiron në internet. Syl Matoshi është një “freestyler” i talentuar. Në videon e mëposhtme mund ta shihni duke xhongluar me topin dhe duke bërë kosh disa herë me këmbë, me gjuajtje nga pozicione tepër të vështira me një precizion tepër të saktë.