ANALIZA/ META DEL PARA GAZETARËVE PËR TË QETËSUAR RAMËN

Askush nuk priste që sot Ilir Meta të bëntë ndonjë çudi. As të shpallte ndonjë lajm të madh, pasi Rama i uli kokën me shkarkimin unilateral të Manjanit. Por të gjithë u habitën nga kujdesi i liderit të dashur dhe të qetë, se mos çdo fjalë që nxirte nga goja e tij, mund të mërziste […]

Continue Reading