Prokurori në zyrë Blendi Fevziut. Ja për çfarë bëhet fjalë

Opinion transmetoi në mënyrë ekskluzive momentin e përplasjes së makinës së zv/drejtorit të policisë nga një Audi i blinduar. Në përfundim të emisionit, dy oficerë të Policisë Gjyqësore erdhën në zyrat e televizionit për të sekuestruar pamjet filmike. Nga këto pamjet të filmuara me celular shkëpusim edhe bisedën mes drejtuesit të emisionit Blendi Fevziu dhe […]

Vazhdo të lexosh