Balla: Nesër në Kuvend do të zhvillohet seanca e posaçme për shkarkimin e presidentit Ilir Meta.

Kryetari i Grupit Parlamentar të PS, Taulant Balla në një deklaratë për media u shpreh se po vijohet normalisht në bazë të Kushtetutës dhe Rregullores së Kuveedit, procedura për shkarkimin e Presidentit, Ilir Meta. Sipas tij, zhvillimet e ditëve të fundit tregojnë se “zyra e Kreut të Shtetit” duhet të zbrazet sa më parë. Balla […]

Vazhdo të lexosh

Edhe të majtët Evropian të korruptuar

A i ka favorizuar bashkëpunëtorët e ngushtë kur ka qenë President i Parlamentit të BE kandidati për kancelar i socialdemokratëve gjermanë? Ekspertë të BE po verifikojnë faktet nëse duhet të hapin një procedurë hetimore. Për Martin Schulz-in, i cili aktualisht merr mbështetje maksimale në sondazhe, çështja kuptohet që është e pakëndshme. Zyra Evropiane për Luftimin […]

Vazhdo të lexosh