Lajm bombë/ Pas një muaj KQZ vendos të japi rezultatin e votimeve më 30 Qershor.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatin përfundimtar të votimit të 30 qershorit. Si çdo votim tjetër i këtij procesi, me 4 vota pro dhe një kundër, KQZ ka shpallur fituesit e 61 bashkive dhe numrin e votave të fituara nga secili subjekt në shkallë kombëtare. Para votimit, kreu i KQZ Klement Zguri jo pak […]

Continue Reading

Rama mbledh deputetët e Ligjeve. Kërkohet shkarkimi i Zgurit dhe Llallës

Kryeministri Rama po zhvillon një takim pune që ka nisur në orën 8:30 me deputetët socialistë të Komisionit të Ligjeve. Nuk dihet  qëllimi i takimit, por nismat e fundit që PS ka ndërmarrë në politikë janë shkarkimi i Klement Zgurit, Kryetarit të KQZ dhe zgjedhja e Prokurorit të ri të Përgjithshëm, pasi Adriatik Llallës po […]

Continue Reading

Klement Zguri: KQZ nuk shtyn afatin pa marrëveshje politike’

Anetari i Komisionit Qendror te Zgjedhjeve, Klement Zguri, ka reaguar ndaj kërkesës së PS-LSI për shtyrje të afatit të regjistrimit të partive dhe koalicioneve për garën e 18 qershorit. Zguri e cilëson kërkesën e dy partive jo legjitime dhe që sipas tij do të prishte zgjedhjet. “Sot është data ligjore për të përfunduar regjistrimi. Kërkesa […]

Continue Reading