Nga Artan Fuga/ Zgjodhëm një president, humbëm demokracinë

Presidenti i Republikës u votua nga mazhoranca, por kriza institucionale vazhdon të thellohet me ritme edhe më galopante. Kështu e ka politika kur ka mbaruar. Kujton se zgjidh një krizë duke prodhuar edhe farën e një krize edhe më të madhe në të ardhmen. Për të përballur një krizë në rrugë dhe në votimet e […]

Continue Reading