Nga Artan Hoxha. Nën ankthin e pasigurive të zgjedhjeve të qershorit 2017

Nën ankthin e pasigurive të zgjedhjeve të qershorit 2017, në kohën kur konflikti brenda supermazhorancës, fryrë më tej me trafikim deputetesh dhe sigla partish, krimbur së brendshmi nga korrupsioni dhe krimi, një panel analistësh në Top Channel u rrekën të transpozojnë rezultatet 2013 në zgjedhjet 2017 me dy qëllime: të propagandonin fuqinë e Rilindjes dhe […]

Vazhdo të lexosh