Nga, Zef Zef Preci: C’fare duhet te ndodhe tjeter qe institucionet ligjzbatuese dhe investigative te vendit te vihen ne levizje?

C’fare duhet te ndodhe tjeter qe institucionet ligjzbatuese dhe investigative te vendit te vihen ne levizje? C’fare pret ministri Beqa dhe ushtria e vartesve te tij, te cilet kane mundesi qe nga zyrat e Ministrise se Shendetesise te ndjekin dinamiken e shperndarjes publike dhe private te medikamenteve mjekesore dhe skadencat e radhes? Perse nuk i […]

Vazhdo të lexosh