Muçi sulmon Edi Ramën: Po përdor edhe djalin tënd të mitur, Zahon, njësoj si satrapët!

Mustafa Nano është nga ata analistë, që për hir të së vërtetës vetë-deklarohet hapur si mbështetës Kryeministrit Edi Rama dhe qeverisjes së tij. Por për të ruajtur aureolën e “të pavarurit”, herë pas here edhe gjen të meta në punën e tij. Këtë herë Nano ka konstatuar një “marrëzi” të Ramës, të bërë direkt pas […]

Continue Reading