Ledion Liço sherr me Rudina Xhungën. Top channel albania e përcolli për në dritaren e fundit!

Një shkrim i botuar në “Dritare.net” ku shkruhej se spektaklit të “Voice of Albania” i ka rënë audienca, është bërë ‘mollë’ sherri për Ledion Liçon dhe Rudina Xhungën. Në “Dritare.net”, portal i Rudinës, shkruhej se “Voice” nuk ka më të njëjtën shikueshmëri si më parë dhe se audienca ka rënë, por vetëm pak Ledioni i […]

Vazhdo të lexosh