Youtube vendos të mbështesë WhatsApp-in

WhatsApp është bërë një nga aplikacionet më të përdorshëm dhe gjithëpërfshirës kohët e fundit. Por tani WhatsApp duket se po merr mbështetje edhe nga YouTube në kuadër të aplikacionit, kështu që në momentin kur klikoni një link që në fakt ekziston në Youtube ju nuk do dilni fare nga WhatsAppi por linku do hapet menjeherë në të njëjtën faqe. […]

Vazhdo të lexosh