PD: Vlahutin po dezinformon partitë. Reagimi pas takimit me partitë e vogla me OSBE

Partia Demokratike u informua sot nga aleatët opozitarë për qendrimin e sotëm të ambasadores së BE në Tiranë, Romana Vlahutin, sikur Partia Demokratike gjatë pranisë së ndërmjetësuesve europianë në Tiranë ditën e martë, nuk pranoi propozimet e tyre dhe se nuk paraqiti kundërpropozime apo ofertë tjetër. Partia Demokratike konstaton me keqardhje të thellë se ky […]

Vazhdo të lexosh