Rama harron Lungomaren. Tani unë do t’ju ndërtoj aeroport

Pasditen e sotme, Kryeministri zhvilloi një takim në qytetin bregdetar me të rinjtë e FRESSH që këtë vit votojnë për herë të parë. Gjatë fjalës së tij, Rama përmendi përciptazi Lungomaren dhe premtoi sërish se shumë shpejt do të përfundojë, pavarësisht se shumë qytetarë ankohen për mosrealizimin e saj dhe kaosin që shkakton në trafik. […]

Continue Reading