Nga Dritan Shano/ Timonieri flet

Çdo kush që dëshiron të shikojë më shumë punë sesa 300.000 vendet e punës që hapëm dhe 220.000 te tjerat që do hapim; më shumë shtet – pra më shumë policë, tatimorë dhe doganierë dhe inspektorë; më shumë mirëqenie për mua dhe Vilmën, duhet të na ndihmojë që timonin e reformave dhe të qeverisjes ta […]

Vazhdo të lexosh

Shqiptarët e paguan dyfish “check up”-in falas nga banda e Ilir Beqaj-t dhe Vilma Nushit

Taksapaguesit shqiptarë e kanë paguar thuajse dyfish të ashtuquajturin “kontroll shëndetësor falas”, ndërsa kompania që fitoi tenderin e shumëdebatuar ka arritur të rekuperojë të gjithë investimin e vet brenda pak muajve nga nisja e aktivitetit, duke realizuar 45 milionë lekë të rinj fitim neto brenda nëntë muajve të parë të aktivitetit. Gjatë vitit 2015, vetëm […]

Vazhdo të lexosh