Skandal/ Ministrit të Jashtëm, Edi Rama, i vidhen pasaportat në Athinë

Policia greke ka bllokuar një numër pasaportash shqiptare, të cilat ishin duke u transportuar me autobuzë, pa ndjekur protokollin zyrtar që kërkohet në raste të tilla. Por, pasi situata është sqaruar, ngjarja është bërë edhe më dramatike, për shkak se shoferi i ka rimarrë pasaportat nga autoritetet dhe është nisur për në Athinë ku edhe ka parkuar […]

Vazhdo të lexosh