Këta janë 15 bashkëpunëtorët e Sigurimit dhe operativët që ndiqnin Vilson Blloshmin. Emrat

Operativët e Sigurimit të Shtetit Lavdim Kurti,  Nevit Kasa, Vesel Gjorga, Asim Bobrati dhe  Xhevat Karriqi, kishin punuar me këto bashkëpunëtorë: “Xhami”,  “Burreli”, “Nogoli”, ”Guri”, “Studenti”, “Studenti”, “Shebeniku”, “Bleta”, “Pazari i Muzinës”, “Dardha”, “Marteli”, “Shkëmbi”,  “Shkumbini”, “Shkumbini”, “Studenti”… Nga vitit 1963 deri në vititn 1976 kur edhe u arrestua Vilson Blloshmi rezulton të ketë qenë gjatë gjithë […]

Vazhdo të lexosh