Gazetarët e mafias

Nga Vehap Kola Gazetarët e mafias e shohin përballjen ndërmjet të Mirës dhe të Keqes si një ndeshje futbolli. Nuk ka asgjë nga gazetari si rojtar i të vërtetës apo si raportues i drejtë tek gazetari i mafias. Ai nuk është i interesuar që e Mira të triumfojë dhe as ndjen se ka përgjegjësinë morale […]

Vazhdo të lexosh

Nga Vehap Kola/ Që protestat kundër taksës mbi Rrugën e Kombit të mos përfundojnë në një Çadër të re

Megjithëse ka vetëm disa ditë që kanë nisur protestat, në fillim tek tuneli i Thirrës nga qytetarët e qarkut të Kukësit dhe më pas nga aktivistët tek Drejtoria e Policisë së Tiranës për lirimin e të arrestuarve, për gjithkënd është e qartë se kjo lëvizje që ngjalli shumë simpati mes shqiptarëve shpirtndërdhëmbë rrezikohet nga një […]

Vazhdo të lexosh