Nga Artan Fuga/ Rrugët e vdekjes

Vëzhgim mbi tipologjitë e mangësive rrugore – shkak për aksidente që marrin jetë njerëzish Duke qenë se aksidentet janë shtuar shumë, gjatë kësaj vere, në udhëtimet e mia nëpër Shqipëri, kam mbajtur shënim mbi tipologjitë e mangësive kryesore në rrugë dhe shenja qarkullimi, që krijon rreziqe aksidentesh. Ligja duhet të përmbajë edhe parashikimin e fajit […]

Vazhdo të lexosh