Nga Prof. Asoc. Dr. Enver Bytyçi/ Një këshillë për Edi Ramën!

Zoti kryeministër, Ju ishit sot në Vaun e Dejës dhe deklaruat se hipoteka e Shkodrës është bërë si konsullata austro-hungareze. Nga përdorimi i togfjalëshit “austro-hungareze” kuptohet se e keni fjalën për konsullatën e fillimshekullit të kaluar të Vjenës në qytetin e kulturës shqiptare e perendimore, Shkodrës. Sa për dijeni, administrimi i Shqipërisë së Veriut në […]

Vazhdo të lexosh