Nga Vasil Tabaku/ Saga tronditëse e Vili Minarollit lë gjurmë në gurë mbi dhimbjen e Shqipërisë bashkëkohore

Po, është vërtetë një sagë tepër e vecantë, me mjaft interes, tronditëse, dhe mbi të gjitha shpërthyese, unike dhe e guximshme, plot befasi dhe të reja në rrafshin e politikës, jetës sociale dhe asaj diplomatike, që të lënë pafjalë, ky rrëfim I mrekullueshmë I shkrimtarit të mrekullueshem Vili Minarollit,një njeri i mirë, një plotikan mjaft […]

Vazhdo të lexosh

Poezi nga: Vasil Tabaku

BËHU DRITË Eh… Mbi rafshanltën e heshtjes Është pema jote e dhimbjes Frutat e sajë Me zëmër lotësh Bjen mbi fjalët e mia Unë dëgjoj Si pikojnë dridhshëm Pikë e nga një pikë Ndërsa thellë Në rrjedhën e kristaltë të lumit Era vallëzon Me sytë prej qelqi Të buzëqeshjes tënde… Ndërsa nisesh Mbi jelet e […]

Vazhdo të lexosh