Gjermani/ Kancelarja Merkel dhe Besnik Kelmendi kanë marrë dozën e parë të vaksinës korona.

Kancelarja Merkel dhe Besnik Kelmendi kanë marrë dozën e parë të vaksinës korona.Lajmin e ka bërë të ditur një zëdhenes i Qeverisë Gjermane dhe më pas Besnik Kelmendi nëpermjete një statusi në profilin e tij zyrtar.

Continue Reading