Në formacion lufte, përball Koresë së Veriut. VIDEO

Formacionin luftarak që e përbëjnë tri aeroplanmbajtëset “USS Ronald Reagan”, “Theodore Roosvelt” dhe “USS Nimitz”, së bashku me dhjetëra luftanije, janë duke marrë pjesë në ushtrimin e marinës amerikane që do të zgjasë katër ditë. Në këto ushtrime janë duke marrë pjesë edhe Ushtria japoneze me dy helikopterëmbajtës dhe dy anije luftarake. “Tri aeroplanmbajtëse që […]

Vazhdo të lexosh