Ministri i Bujqësisë Niko Peleshi, reagon pas alarmit mbi sigurinë ushqimore në vend dhe sidomos qumështit

Ministri i Bujqësisë, Niko Peleshi, ka reaguar pas alarmit mbi sigurinë ushqimore në vend. “Duke marë shkas edhe nga raporti i AFI, i kemi kërkuar institucioneve tona, laboratorit të referencës të ISUV dhe AKU që të verifikojnë situatën e qumështit dhe të ndërtojnë mbi këtë bazë planin për garantimin e standarteve dhe sigurisë ushqimore për […]

Vazhdo të lexosh