Google: Sulm kundër vulgaritetit në internet

Një software i ri filialit të Google, “Jigsaw” identifikon shpejt komentet me gjuhë urrejtjeje në internet. Programi „Perspective“ mund të lehtësojë vërtet punën e mediave, por mbart edhe rreziqe për lirinë e shprehjes. “Kush do t’i prishet humori, duhet të shkojë në internet, dhe të lexojë komentet e lexuesve të mediave”, thotë autorja gjermane Ronja […]

Vazhdo të lexosh